OneDrive instellen

Belangrijk-Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module: de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Voorlopige verrichtingen

1. Download de Microsoft OneDrive-app downloaden

U kunt deze app downloaden via de officiële Microsoft-website:https://www.microsoft.com/nl-microsoft-365/onedrive/download

2. Als dit nog niet het geval is,Verbinding maken met Jarvis Drive 365

Jarvis Drive synchroniseren met uw computer

Synchroniseer de volheid van Jarvis Drive

1. Ga naar de startpagina van Jarvis Drive 365door te klikken op het tabblad Jarvis Drive in het linkermenu van uw interface

2. Klik op delink  à   ¬¬"

3. Er wordt een pop-upvenster geopend waarin u Microsoft OneDrive kunt openen: klik op deOpen Microsoft OneDrive (Open Microsoft OneDrive)

4. Er wordt een venster geopend en uw adres worden geopend en uw adres@jarvisdrive.onmicrosoftmoet grijs worden weergegeven in het veld e-mailadres verlaten (anders het venster verlaten en opnieuw beginnen in stap 4):Klik op ‚¬Å"Log in

5. Als u wordt gevraagdVoer uw wachtwoord in

6. Klik op de knop ¬Å"Volgendeop verschillende vensters die verschijnen totdat u de pagina hebt Â

7. Door op de knop "Later" te klikken kom je bij de laatste stap van de configuratie:Klik op de knop 🙂 Open mijn OneDrive-map

8. Uw bestandsverkenner (Windows) of Finder (Mac) wordt geopend met de nieuwe synchronisatiemap. U kuntVoeg het toe aan je favorietenOm er sneller toegang toe te hebben.

Synchroniseer bepaalde specifieke bestanden

1. 1. OneDrive instellen

1. Start de OneDrive-app op uw computer starten

2. Voer uw Jarvis Drive 365 ID inin het veld à ¬Å"Vul uw e-mailadres inKlik vervolgens op de à ¬Å"Log in

Opmerking: Uw Jarvis Drive 365 ID wordt direct weergegeven (dit is uw Microsoft ID of @jarvisdrive.onmicrosoft.com)

3. Voer het Jarvis Drive 365-wachtwoord indie u hebt ingesteld en vervolgens op de knop klikken Â

4. Valideer de locatie van de OneDrive-map en klik op de knop 'Volgende'

5. Om de bewerking af te ronden klikt u op de knop 🙂 Open mijn OneDrive-map

2. Sneltoetsen toevoegen aan uw mappen aan OneDrive

1. Open de map Jarvis Drive 365 mapde map die u wilt synchroniseren met uw computer

2. Klik op de Jarvis Drive interface op de Jarvis Drive op deLink à ¬Å"Een snelkoppeling toevoegen aan OneDrive

Opmerking: Als de koppeling niet werkt op de knop met het symbool met drie kleine stippen om deze te laten verschijnen

De map verschijnt in de OneDrive-map die in stap 1 op uw computer is geïnstalleerd