Voeg een methode van regulering toe

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

U kunt het menu invullenFacturering en voorschriften, submenuRegelgevingsmethodenverschillende methoden van regulering.

U kunt zoveel afwikkelingsmethoden toevoegen als u wilt en een voorkeursmodus instellen die gevoelig is voor standaardinstelling wanneer u voorschriften registreert in Jarvis.

Om een nieuwe methode van regulering te bieden:
  1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Klik op Klik opFacturering en voorschriften
  3. Klik op Klik op Klik opRegelgevingsmethoden
  4. Klik op de knopEen modus toevoegen

5. Vul de velden in het venster dat wordt geopend en klik op de knopAdd

Opmerking: door het selectievakje "Definieer als een voorkeursmethode van regulering"De geselecteerde methode van afwikkeling wordt standaard voorgesteld wanneer u regelgeving registreert in Jarvis