Synchroniseer uw postvak- en e-mailopties synchroniseren

Na het hebbenUw postvak verbinden, het moet worden gesynchroniseerd:
Ik zal terugkomen

• Klik op E-mails synchroniseren:

De opties:

• Inhoud om te synchroniseren: je hebt 2 mogelijkheden:

Door "Alleen de berichten in het ontvangstvak, de concepten en de prullenbak gesynchroniseerd.
Door te kiezen voor "Kies mappen die worden gesynchroniseerd met Jarvis", kunt u de mappen selecteren die u in Jarvis wilt zien:

Het is mogelijk om dit delen in een map te wijzigen.

• Optionele verwijderingWanneer u een e-mail in Jarvis verwijdert, wordt deze niet verwijderd in uw externe postvak. Als u de onderstaande optie aanvinkt, wordt de verwijderde e-mail op Jarvis in uw mailbox verwijderd.

• ***NouPress lees e-mailsU hebt de mogelijkheid om het lezen van e-mails die naar uw klanten worden verzonden te volgen. Deze parameter wordt gecontroleerd. Door deze optie in te schakelen, kunt u het aantal keren zien dat uw e-mail is geopend, de dag en openingstijden.
  • Sinds uw "Verzonden Elments" verschijnt deze informatie wanneer u met de muis over het oogvormige pictogram zweeft.

Het is noodzakelijk om u te registreren voor keuzes die gevalideerd moeten worden door op Opslaan te klikken: