Mappen of submappen toevoegen in JarvisDrive (Nextcloud)

DeJarvisDrive voor JarvisDriveHiermee kunt u 2 soorten mappen toevoegen:
  • zogenaamde mappenuniqued.w.z. mappen die één voor één worden gemaakt in de bestanden die u wilt
  • van de zogenaamderecurringd.w.z. mappen die automatisch worden gemaakt zodra u een map opent in Jarvis.

NB: Terugkerende mappen worden toegepast op alle vaste bestanden. . . .

1. 1. Een enkele map maken

Een enkele map maken:

• Ga naar jeDrive
  • Ga naar de locatie waar u een nieuwe map wilt maken
  • Klik op de knop+ +
  • Klik op Klik op Klik opNieuw bestand nieuw bestand

• Name your new repertoire

• Tik op de toetsTowersof klik op de pijl rechts van het veld

Uw map wordt gemaakt.

2. Een terugkerende map maken (automatisch)

Elke creatie van een clientbestand op Jarvis genereert een bijbehorende map op deJarvisDrive voor JarvisDrive. . . . Terugkerende submappen (of "Standaardmappen") kunnen automatisch worden geconfigureerd bij elke creatie van een bestand. Hiervoor:
  • Afspraken op uwParameters
  • Klik op het tabblad"Jarvis Drive"dan op."Standaard mappen mappen"
  • Klik op Klik op Klik op"Standaard een map toevoegen"

In het venster dat wordt geopend:

• Typ standaard de titel van de directory in het veld"Name"

• Verkiezing vanSoorten verzamelde documenten.

Voorbeeld: U hebt een standaard submap gemaakt met de titel "Conclusies" gekoppeld aan het documenttype "Documentbestand". . . .Wanneer u mappendocumenten beheert, biedt Jarvis u automatisch aan om ze op te slaan in deze subdirectory.

• U kunt het selectievakje aanvinken"Voeg deze map standaard toe aan bestaande mappen"Als u wilt dat deze standaardmap automatisch wordt toegevoegd aan alle bestaande bestandsmappen

• Klik op de knop"Add"om de creatie van deze directory standaard af te ronden

U kunt zoveel standaardmappen maken als u wilt:

Overzicht van mappen op standaard sinds deJarvisDrive voor JarvisDrive: