JarvisDrive 365 instellen om documenten in desktop Office-apps te openen

JarvisDrive 365 instellen om documenten in desktop Office-apps te openen

Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk -Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module: de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Deze instelling is alleen mogelijk voor gebruikers met beheerdersrechten in het betreffende Microsoft 365-account.

Standaard wanneer u een Office-document rechtstreeks vanuit JarvisDrive 365 opent, wordt het geopend in de internetbrowser via de bijbehorende Office online-app van Office. Een document met de .DOCX-extensie wordt bijvoorbeeld standaard geopend met Microsoft Word online in de internetbrowser.

Het is niet mogelijk om JarvisDrive 365 zo in te stellen dat deze documenten rechtstreeks in de desktop Office-app (de documenten die op uw computer is geïnstalleerd).

1. Ga naar je JarvisDrive 365 en klik op het eilandParametersSelecteer vervolgens "op de site op de site"

2. Verkiezingen "verkiezingen"Alle instellingen van de site weergeven"

3. Selecteer onder "Beheer van siteverzameling" "Kenmerken van de siteverzameling"

4. Zoeken in de lijst naar vermelding "Documenten openen in clienttoepassingen"Klik dan op de knop "Activeer activeren"om te zijn