Jarvis 28.12.2020 - Nieuwkomers van december

Nieuwe status "Actief / Inactief" voor klanten van uw bestanden

Destatus "Actief / inactief"al voor partijen en contacten met betrekking tot uw bestanden met betrekking tot uw bestandennu beschikbaar voor uw klanten! Als uw klant niet langer betrokken is bij een bestand of is vervangen,U kunt het doorgeven aan de status "Inactief" via de knop op het formulier voor het aanmaken en wijzigen van bestanden.

Om te voorkomen dat een voormalige klant communiceert of oplaadt, wordt eenNieuw label "Inactief"verschijnt naast de inactieve client(s) op uw bestanden.Het optellen of overdragen van activiteiten en facturatie is niet meer mogelijkvoor inactieve klanten op de relevante bestanden voor de relevante bestanden. . . .

Inactieve contactpersonen en mappendocumenten

Altijd om het beheer van uw bestanden te verbeteren op basis van de status van uw contactpersonen, deGerelateerde clients, partijen en contactpersonen die inactief zijn in het bestand worden niet langer weergegeven in wikkellijsten bij het beheren van een bestandsdocument. . . .

Evenzo in dedocuments generated via Jarvis, in het tabblad "Jarvis Veld samenvoegenÂ", tags gekoppeld aanKlanten, partijen en aanverwante contactpersonenInactief worden niet meer weergegeven. . . . Vermijd dus allesWhoproquotijdens de bewerking van uw documenten!

Reset uw bestandsscan per 1 januari opnieuw instellen

Zoals al het geval is bij het tellen van uw factuur, kunt u presenterenReset uw bestandsscan per 1 januari van elk jaar opnieuw instellen! Als uwReferentie-indelingbestanden bevatten het jaar, u kunt kiezen uit uw instellingen vanStel uw bestandsscan in het nieuwe jaar opnieuw in.Als je het wilt doen, Welkom om dit forum voor 31 december 2020!

Daarnaast blijven we correcties aanbrengen om u een steeds efficiëntere Jarvis aan te bieden!