Jarvis 12.05.202020 - Nieuwkomers van mei

Nieuws van mei

*** 12.05.2020 ***

Hallo, Hallo, Hallo,
We delen graag met u de komst van nieuwe functies in Jarvis met u!

Maatwerk van facturatie met meerdere klanten

1. Bij het factureren van uw bestanden met meerdere klanten kunt u presenterende factureerbare hoeveelheid per type activiteit beoordelen,Voeg een vast bedrag toe(vast of als % van de vergoedingen) enDefinieer uw eigen distributiesleutel tussen clients in het bestand. . . .
  1. In uwboekhoudkundige uitvoer boekhoudkundige uitvoeringendeBedragen worden ook gedeeld door de klant- en boekhoudrekeningom de balans van debet- en kredieten met het beste gaas te garanderen.

Factureringsfunctionaliteit van een bestandsfacturering met meerdere klanten

1. Zo kunt u bedragen per blok activiteit bekijken(kosten, vergoedingen en uitbetalingen)
  1. BTW-tarief toepassen op vergoedingen en/of toeslagen(als uw bedrijf een vast bedrag heeft ingesteld op een 708-rekening, dan is de btw-keuze van een vast bedrag gratis. Anders wordt het geblokkeerd zoals op proforma's in enkele clientmappen).
  1. Geschil over het factureerbare bedrag per klant(met een waarschuwing als de verdeling niet 100% gelijk is)
  1. Proratiseer hoeveelheden per activiteitom afwijkingen in de boekhoudkundige uitvoer per klant te voorkomen.

Proforma's & Facturen uit een distributie tussen klanten

1. Zodra uw herzieningen zijn gemaakt en uw distributiesleutel is gedefinieerd,U ziet automatisch de proforma's die overeenkomen met elke client van de map. . . .
  1. Elke proforma toont de gebroken hoeveelheden per klant weeren u kunt presenterenKorting aanvragen voor een client in het bijzonder.

Wijzigingen in de proforma en factuur van een bestand met meerdere klanten
  1. Toepassing van de distributie op verschillende blokken van de proforma (kosten, forfaitair bedrag, vergoedingen, kortingen): lHet totaal van elk blok en de hoeveelheid van elke activiteit is geprijsd zoals u hebt gedefinieerd.
  1. Een toevoegenveld op de proforma
  1. Tags bijwerken op uw facturen bijwerkenDe bedragen van de gegenereerde facturen weerspiegelen de distributie die tussen klanten wordt toegepast, zowel in enkele tags als tabeltags. De bedragen in de uitvoer houden ook rekening met de distributie.Goede bedragen gefactureerd per klant zijn inbegrepen in de gegenereerde facturen en in de boekhoudkundige export

Beheer van btw-rekeningen

1. U kunt nuBereid uw btw-tarieven voor en beheer vanuit een menu dat is gewijd aan uw instellingen. . . . Deze tarieven vindt u overal in uw Jarvis app.
  2. In uwAccountant plan, u heeft nu een rekening voor elk btw-tariefDeze zal ook afzonderlijk naar voren komen in uw boekhoudkundige export.

Wijzigingen in het menu Instellingen en Submenu BTW

**Belangrijk**: het nieuwe submenu "BTW" is alleen toegankelijk voor gebruikers met een "Beheerder" -profiel. Dit submenu bevat alle btw-tarieven die door het bedrijf worden gebruikt en stelt gebruikers in staat om:

1. Een nieuw btw-tarief toevoegen
  2. Een btw-tarief verwijderen (indien nog niet gebruikt in een activiteit, bepaling, krediet of factuur)
  3. Definieer een btw-tarief per standaardinstelling voor de onderneming (het btw-tarief is daarom verdwenen uit het tabblad "Firm Reference")
  4. In de rest van de aanvraag wordt het veld "BTW-tarief" een wikkellijst met de verschillende geparamde btw-tarieven (in nieuwe activiteiten, proforma's, bepalingen, activa enz. ).

En dat is niet alles! Als onderdeel van de voortdurende verbetering van onze dienstverlening hebben we correcties aangebracht op:

• de tekenlimiet op de velden "Werkte tijd" en "Bureerbare tijd" voor "Tijd" en "Prest" activiteiten.
  • labels die de factureringsstatus van activiteiten in mappen met meerdere klanten aangeven
  • De valuta weergeven in de velden "tijdtarief" en "dagtarief" in uw profiel
  • automatische verhoging van de contactreferentie.

Wij wensen u een uitstekende ontdekking van deze functies!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen!
Team Jarvis.