Jarvis - Nieuwe producten uit het nieuwe jaar 2019

De nieuwigheden van het nieuwe schooljaar

We delen graag met u de komst van nieuwe functies in Jarvis.

Beheer van activiteiten

1. Overdracht van activiteiten: u kunt nu ongefactureerde activiteiten van de ene map naar de andere overbrengen! Hier vindt u de procedure om dit te doen: activiteiten overdragen naar een ander bestand
  2. Geconsolideerde acties: met een nieuwe knop "Groepsactie" kunt u met één klik meerdere activiteiten doorgeven in "Onfacturering", "Gefactureerd" of overdragen.
  3. Alles om te selecteren: met een nieuw selectievakje "Alles selecteren" kunt u alle activiteiten van een map of client selecteren om een bulkactie op te laden of toe te passen.
  4. Ontwerp van de invoeging van een activiteitde invoeging van een activiteit is beoordeeld zodat u alle financiële beschrijvingen, notities en financiële informatie met betrekking tot die activiteit kunt bekijken.

Beheer van gebruikersrechten

1. Recht op toegang: een nieuwe "Toegang tot financiële informatie van map- of contactactiviteiten" is beschikbaar in uw instellingen>Mijn bedrijf>Gebruikersprofielen. Met dit recht kunt u de tijden en hoeveelheden van alle bedrijfsactiviteiten al dan niet weergeven.

Facturering en proforma

1. Proforma volledig bewerkbaarU kunt nu alle informatie en hoeveelheden van uw activiteiten die rechtstreeks vanuit de proforma in rekening moeten worden gebracht, wijzigen.
  2. Kolom "Bureerbare tijd": een nieuwe kolom "Billable Time" is toegevoegd na de kolom "Werkte tijd" waarmee u de afronding kunt zien die is toegepast.

Wijziging van bestanden en contactpersonen

1. Snelle wijziging van een map Snelle wijziging van een map: er is een knop "Opslaan" toegevoegd aan elke stap van het mapbewerkingsformulier. U hoeft niet langer naar stap 4 te gaan om uw wijzigingen op te slaan.
  2. Snelle actieknoppenAlle acties uit het menu Mappen of contactpersonen zijn nu beschikbaar in respectievelijk een map of contactpersoon (bijv. Bewerken, archiveren, een klant doorgeven, enz. ).

Export Accountants Exporteert Accountants

1. Gedeeltelijke regelgevingGedeeltelijke voorschriften worden momenteel afzonderlijk beschreven in de export vanuit het Treasury Journal.
  2. HulprekeningenSubaccountsinformatie wordt alleen weergegeven voor vermeldingen die zijn gekoppeld aan deze 411-accounts.

Binnenkort op Jarvis!