Lente Jarvis voorjaars Jarvis

Jarvis - De nieuwe releases van het voorjaar 2019

De nieuwigheden van de lente
Nieuwe functies zijn gearriveerd!Vind ze hieronder:
1. 1. Nieuwe versie van het klantenportaal

Deel een veilige en unieke ruimte met al uw klanten!

U heeft nu de mogelijkheid om uw documenten rechtstreeks vanuitJarvis DriveMet uw klanten vanuit een speciale ruimte.
Uw klant kan dan documenten delen in ruil uit zijn ruimte.
U heeft per e-mail op de hoogte gebracht dat een nieuw document door uw klant wordt ingediend. Uw klant wordt ook met hen gedeeld. U blijft altijd op de hoogte en mist geen informatie.

Vind hier hoe u deze functie kunt gebruiken:Het klantenportaal

Let op:
: U moet contact met ons opnemen om deze functie in uw interface te activeren.
Deze functie is alleen toegankelijk voor"Premium" klanten. . . .

2. Real-time weergave van nieuwe e-mails in de ontvangstbox

Vanaf nuMeer nodig om de pagina te vernieuwennieuwe e-mails weer te geven.
Ongelezen e-mails worden direct weergegeven door een pellet in het zijmenu en op de pagina "Boite mail".

3. Reorganisatie van de tabbladen vanuit het menu "Instellingen"

We hebben voor u een menu bedacht "Parameters" intuïtiever en coheter.
Verschillende mogelijke parameters blijven ongewijzigd, maar de tabbladen zijn in deze volgorde hernoemd en gereorganiseerd:

1. "Gebruiker" wordt "Gebruiker"Mijn profiel":Vind uw algemene informatie
  2. "Bedrijf" wordt "Mijn praktijk":uw "Gebruikers en teams" (voorheen "Gebruikers"; "Gebruikersprofielen"; "Bevestigingsvoorkeuren" (voorheen "Voorkeuren")
  3. "Meldingen Meldingen"Verandert niet:Uw mappenmeldingen, planning, facturering en taken beheren
  4. "Recht op toegang" wordt "Contactpersonen Contacten Contacten":het delen van uw contacten beheren met andere app-gebruikers beheren
  5. "Files"Verandert niet:Beheer de aard van uw mappen beheren
  6. "Partijen van Activiteiten" wordt "Activities":Beheer uw categorieën tijd, diensten, vergoedingen en uitbetalingen
  7. "Taken"Verandert niet:Beheer uw dagelijkse taken en opties voor het delen van taken beheren
  8. "Nummerverwijzingen" wordt "Referenties Referenties Referenties Verwijzingen Referenties":set your "contact references"; "file references"; "invoice references"; "invoice references"
  9. "Jarvis Drive"Verandert niet:Personaliseer uw mappen standaard
  10. "Modellen van documentmodellen"Verandert niet:Uw documentsjablonen beheren
  11. "Aanpassing van velden aanpassen"wordt"Aanpasbare velden Aanpasbare velden":De velden in formulieren voor map toevoegen formulieren aanpassen
  12. "Bepalingen"Verandert niet:beheer van het aantal bepalingen beheren
  13. "Boekhouding boekhouding"Verandert niet:Beheer uw boekhoudaccountsaccounts beheren
  14. "Banken Banken Banken"Verandert niet:Beheer uw banken
  15. "Facturering en betalingen" wordt "Verordeningen Verordeningen":personaliseer uw termijnen voor regelgeving personaliseren

Daarnaast is de sortering van deLijst van gebruikersen deModellen van documentenNu is klaaralfabetische volgorde. . . .

4. De functie "Stop" evolueert

Detime to beHet is nu goedgekeurd met 2 nieuwe velden:
- "File": u kunt de map toevoegen waarop u de timer start
- "Note": u kunt notities toevoegen (met opmaakopties)

Bovendien begint de tijd automatisch met één klik op de knop "Nieuwe tijd Nieuwe tijd"

5. Optionele velden voor inbeslagname van voorschriften en bepalingen

- In "Inbeslagname van voorschriften' , het veld 'referentie' wordt optioneel
- In "Inbeslagname van bepalingen", de velden "object" en "adres" worden optioneel.

6. Nieuwe filters op "manager" en "intervene" van het bestand op de pagina "Klanten op te laden"

Twee nieuwe filters zijn beschikbaar in uw lijst met klanten die moeten worden opgeladen. U kunt nu filteren op manager en/of stakeholder.