Jarvis 15.04.2020: Het nieuws van april!

Het nieuws van april

15.04.2020

Hallo, Hallo, Hallo,
We delen graag met u de komst van nieuwe functies in Jarvis met u!

Documentaire beoordeling

1. Wanneer u een document beheert via Jarvis,U vindt nu alle gegevens met betrekking tot de klant of het bestand(bijv. partijen, aanverwante contacten, etc...). op de online bewerkingstool.
  2. Dankzij een nieuwe speciale inzetstuk,U kunt in één klik de informatie van uw keuze invoegenrechtstreeks op uw gegenereerde document.
  3. Voor bestands- en clientdocumenten een menuJarvis Veld samenvoegenDeze pagina is opgenomen in het menu "Puzzel" (zoals het geval is voor documentsjablonen). Dit menu bevat algemene tags (NB: als een veld niet is ingevuld, wordt de tag niet weergegeven)

Details van BTW

1. Een nieuwe tagBTW BTW BTW BTW btwDeze is ook beschikbaar in al uw documentsjablonen voor factuurtype.
  2. Hiermee kunt u de details van deBTW op uw facturen (tarief en bedrag daaraan verbonden).
  3. Tags: Tags: Tags: Tags: Tags:#Tva#voor elk percentage van de gebruikte btwen#Tvamon#voor het bedrag van de btw verbonden btw

Boekhouding boekhouding

1. Om u in staat te stellen uw boekhouding te beheren, wordt de instelling van de boekhoudkundige rekeningen van uw activiteiten nu rechtstreeks voorgesteld in het categoriebewerkingsvenster van de categorie van de categorie.
  2. De boekhoudrekeningen die in uw activiteiten zijn ingevoerd, nemen automatisch de rekeningenkaart van uw bedrijf in beslag.

En dat is niet alles! Als onderdeel van de voortdurende verbetering van onze dienstverlening hebben we correcties aangebracht aan:

• correctie van de weergave van kolommen bij het exporteren van de pagina's "Verordeningen" en "Facturen"
  • het percentage van de gebruiksmeter van de bepalingen
  • De namen weergeven van mappen die numerieke kenmerken bevatten in het klantenportaal

Binnenkort!

Team Jarvis