Inbeslagname van een dienst

Om een service te maken, is de volgende informatie nodig (de velden met een ster* zijn verplicht):
  • De gebruiker*: de persoon die de activiteit heeft uitgevoerd
  • Defile* (U wordt niet gevraagd of u de activiteit ervan maakt)
  • Decategory*: De lijst met categorieën kan worden geconfigureerd in de instellingen - Activiteiten instellen.
  • Beschrijving en notitiesDeze 2 elementen kunnen al dan niet zichtbaar worden gemaakt in uw detail van stagecoach.
  • Datum* * * * * *
  • Tijd gewerkte tijd gewerktDit is geen verplicht veld.
  • Het bedrag HT*van de dienst
Vink het vakje aanBillingAls je dat wiltDeze service is factureerbaar. . . .

Klik op Klik op Klik opRegisterom de creatie van uw dienst af te ronden. Als u een andere service wilt invoeren, klikt u opOpslaan en opnieuw beginnen. . . .

Deze service zal zichtbaar zijn op het blad van defileen op deKlantprofiel klantprofiel klantprofiel. . . .