Herstel de lijst met niet-gesynchroniseerde elementen in de JarvisBox (Nextcloud)

Herstel de lijst met niet-gesynchroniseerde elementen in de JarvisBox (Nextcloud)

Als u merkt dat sommige elementen van de klassieke JarvisDrive niet correct worden gesynchroniseerd met uw computer, kunt u een lijst krijgen van wat niet is gesynchroniseerd via de JarvisBox-app.
  1. OpenDe JarvisBox-toepassing(see article â€Å"Open de JarvisBox app).

2. Klik op detabblad "Activiteiten"

3. Klik op de"Niet gesynchroniseerd" tabblad

4. Klik op deknop  à   ¬¬"Deze verschijnt onderaan het venster

5. Plakken de lijstZo hersteld in een documenttype Microsoft Word / Open Office / etc.

6. Om de synchronisatieproblemen op te lossen die verschijnen:

1. Zie het artikel à ¬Å"Fouten in de Jarvis Box identificeren en oplossenvanuit ons Helpcentrum
    2. Stuur de lijst naar onze klantenservice (zie artikel à ¬Å"Neem contact op met de Support Service)