Grijp een tijd met de timer

De tijd die u besteedt aan het uitvoeren van een activiteit vastleggen:
  • Klik op detime to beRechtsboven in je ruimte
  • Klik op Klik op Klik opNieuwe tijd Nieuwe tijdom het te lanceren om het te lanceren

• Klik op de knopPlayom de tijd te starten
  • Ontdek meerhet type activiteit

Klik op Klik op Klik opde disketteto registertijd (of op de prullenbak als u deze wilt verwijderen):

NB: de naam van WNWactivityen de tijd die tegen de tijd is geregistreerd, is al geregistreerd.