Geef een specifiek uurtarief voor een bestand aan

U kunt een specifiek uurtarief voor een bestand kiezen.

Bij dehet maken van een bestandof inHet bestand wijzigen, in stap 3 "Facturering". Hierdoor wordt het uurtarief van de belanghebbende grijs en dus niet wijzigbaar.

U kunt ervoor kiezen om te gebruiken:
  1. Eenuurtarief specifiek voor de klantverstrekt verstrekt verstrekt verstrekt verstrekt verstrekt verstrekt verstrekt verstrektom er een op het record van de klant te hebben ingesteld
  2. Een specifiek uurtarief in het dossier: de uurtarieven van belanghebbenden zijn dan aanpasbaar

Opmerking:Als u het uurtarief op een map hebt gewijzigd door op de cursor "NEE" te klikken

Ik zal terugkomen

Het is ook mogelijk omwijziging van het algemene uurtarief van een belanghebbende en activiteiten wijzigenMet terugwerkende kracht, maar op alle bestanden.