Gebruik informatie over tegenpartijen, deskundigen, enz. over zijn documenten

Gebruik informatie over tegenpartijen, deskundigen, enz. over zijn documenten

Wanneer u onderdelen in uw bestanden maakt, worden automatisch deeltags gemaakt zodat u ze kunt hergebruiken in uw mappendocumentenjablonen voor mappendocumenten.

1. 1. Laten we PARTIJEN definiëren bij het wijzigen van een bestand

Wanneer u een map bewerkt (of maakt), wordt u gevraagd in de 2e fase vanPARTIJEN definiëren. . . . Het zijn deze onderdelen waarmee u tags in uw documentsjablonen kunt "maken".

NB: Sommigen van jullie zullen jezelf waarschijnlijk de volgende vragen stellen: Waarom verschillende onderdelen maken voor tegengestelde advocaat #1, tegengestelde advocaat #2, etc? Kunnen we ze niet gewoon allemaal in de categorie "Adverse advocaat" plaatsen?

Moet u de informatie van de tegengestelde advocaat #1 en die van de tegengestelde advocaat nr. 2op hetzelfde document?

Als het antwoord is:
  • YesJe moet zoveel onderdelen maken als er informatie per persoon is om te verschijnen.

• NoJe kunt meerdere mensen in hetzelfde type partij beheren. Bij het bewerken van het document zal Jarvis u vragen of u de informatie over de tegengestelde advocaat #1 of op #2. Daarom, als u voor deze optie kiest, kunt u geen informatie over zowel de tegengestelde advocaat #1 als de tegengestelde advocaat #2 op hetzelfde document weergeven.

2. Laten we onze documentsjabloon markeren

We zullen nu ons document markeren. Het doel is dat we niet langer met de hand informatie hoeven te schrijven die de software voor ons kan invullen.

Aandacht: het is noodzakelijk dat uw document van het bestandstype is omdat het het enige type document in Jarvis is waarmee u informatie over meerdere partijen in een bestand kunt retourneren.

Hier gebruiken we een bestaand Conclusiemodel.
  • Klik op depuzzelonderdeel en selecteer vervolgens "Jarvis samenvoegen" om toegang te krijgen tot deBibliotheek van tags bibliotheek met tags
  • Draai de tags die u zult zien dat tags op ruwe onderdelen zijn verschenen
  • Tag je model met de nieuwe tags
  • Klik op Klik op Klik opOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluitenzodra de wijzigingen zijn voltooid

3. Laten we ons model op een map gebruiken

Nu ons model goed gemarkeerd is,Gebruik het in een map:

a) Geval 1: Je hebt ervoor gekozen om slechts één persoon per spel typologie te plaatsen

• Kies het model dat u wilt gebruiken model
  • Geef hem een naam
  • Bepaal waar u deze wilt opslaan in uw schijf
  • Valideren Valideren

Het is niet nodig om de tool te vertellen welke persoon Advocate Adverse2 moet zijn, omdat er slechts één in het dossier staat.

b) Geval 2: Je hebt ervoor gekozen om meerdere mensen in dezelfde speltypologie te plaatsen

Voorbeeld: 2 cliënten, 2 tegengestelde advocaten...
  • Kies het model dat u wilt gebruiken model
  • Geef hem een naam
  • Bepaal waar u deze wilt opslaan in uw schijf
  • Kies welke persoon u in uw document wilt gebruiken
  • Valideren Valideren

Zoals eerder gezegd, kan de tool geen 2 personen met verschillende informatie op dezelfde plaats op het document plaatsen.

Uw model wordt samengevoegd. Informatie van de rechthebbende PartijAdvocaat Adverse2Hier verschijnt Louis SMITH natuurlijk op het document.

Je hebt een van de geavanceerde kenmerken van de documentaire fusie van Jarvis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u problemen ondervindt bij het maken van uw partijen, het instellen van tags of het wijzigen van uw sjablonen.