Een tijd invoeren

Om een tijd aan te maken is het noodzakelijk om de volgende informatie in te vullen (de velden met een ster* zijn verplicht):
  • De gebruiker*: de persoon die de activiteit heeft uitgevoerd
  • Defile* (U wordt niet gevraagd of u de activiteit ervan maakt)
  • Decategory*: De lijst met categorieën kan worden geconfigureerd in de instellingen - Activiteiten instellen.
  • Beschrijving en notitiesDeze 2 elementen kunnen al dan niet zichtbaar worden gemaakt in uw detail van stagecoach.
  • Datum*: dit is standaard van de dag (maar u kunt deze wijzigen)
  • gewerkte tijd*Gebruik de vooraf ingestelde blauwe knoppen of door een duur in te voeren in het onderstaande vak.
  • Automatisch uw automatischopgeladen tijd*Het zal hetzelfde zijn als de gewerkte tijd. Bewerk het indien nodig. U kunt incheckenAfronding Afronding. . . .
  • Deuurtarief per uur*: genoteerd volgens de parameters die zijn gedefinieerd op het moment van creatie van het bestand, maar blijft wijzigbaar
  • DeBTW-tarief*: standaard gedefinieerd tarief in uw instellingen, maar blijft bewerkbaar
Vink het vakje aanBillingAls je wilt dat deze tijd isfactureerbaar. . . . (standaard aangevinkt)

Klik op Klik op Klik opRegisterom de creatie van je tijd af te maken. Als u een andere keer wilt invoeren, klikt u opOpslaan en opnieuw beginnen. . . .

Deze keer zal zichtbaar zijn op het blad van defileen op de recordcustomer(als de klant wordt ingevoerd).