De naam van een documentensjabloon wijzigen

Om documentsjablonen in Jarvis te gebruiken, is het verplicht dat u eerdertoegang tot het menu Documentmodellen". . . .
Ik zal terugkomen

Na de volgende deEen document importeren in JarvisU moet de naam van een documentsjabloon wijzigen, volg het onderstaande proces:
  • Afspraken op uwParameters
  • Klik op Klik op Klik opModellen van documentmodellenin het menu aan de linkerkant
  • Klik op deBlauwe knop van het model om de naam te wijzigen

• De naam van het document wijzigen
  • indien nodig het type document wijzigen indien nodig
  • Klik op Klik op Klik opRegister

De naam van uw model is nu gewijzigd. U kunt ookVerwijder uw model uw model. . . .