De delen van een bestand maken/aanpassen

U kunt de delen van een bestand maken/bewerken:
  1. Deoprichting van de DossierStap 2 in stap 2
  2. Wanneer uEen map bewerken

Wanneer u zich op de pagina van de partijen van de partijen bevindt:
  1. If not already add theeerste klant van het bestand

1. Geef detype contactKlik op het juiste pictogram te klikken:
      als het een "Niemand" contact (natuurlijke personen) is (natuurlijke personen)
      in het geval van een contactpersoon "Organisatie (entiteit of rechtspersoon)

2. Typ de naam van de client in het veld "Contactnaam".

Dan zijn er twee opties:

1. U heeft het contactformulier van de klant al aangemaakt in Jarvis

Het verschijnt in een suggestielijst onder het veld en klik er gewoon op om het toe te voegen.

2. U heeft het contactformulier van de klant nog niet aangemaakt in Jarvis

Typ in dit geval de naam van de hele client en klik op "Voeg een persoon toe..." (als je hebt aangegeven dat het een persoonlijk contactpersoon was) of "Voeg een organisatie toe..." (als u hebt aangegeven dat het een organisatiecontactpersoon was) onder het veld.

Opmerking: U kunt dan, zodra de map is gemaakt, terugkeren naar het bestand om het te voltooien.

3. [optioneel] Vul de "Bestandsreferentie" van de klant in
      Voorbeeld: een klantclaimnummer aan de tegenstander.

4. [optioneel] Voeg klantgerelateerde contacten toe
      Voorbeeld: de gelijkwaardige vertegenwoordiger, de factureringscontactpersoon...

2. Een andere partij toevoegen aan het bestand

1. Klik op het veld "Een onderdeel toevoegen"

2. Kies de partij die u wilt toevoegen:

1. Eerste optie: Selecteer een van de suggesties uit de lijst (nieuwe klant, tegenstander, tegenstander, tegenstander

2. Maak een nieuwe typologie voor uw bedrijf: lees het artikelEen nieuw onderdeeltype toevoegen voor uw mappen

3. Vul de informatie van de nieuwe partij in zoals u deed voor de eerste klant van het bestand (zie hierboven)

Opmerking: Documentsjablonen van documentdocumentdocumentdocumentdocumentdocument kunnen kunneninformatie te nemen van de verschillende partijen bij een dossier. . . .