Een Jarvis Drive 365-bestand of -map verwijderen of herstellen

Een Jarvis Drive 365-bestand of -map verwijderen of herstellen

Het is mogelijk via de JarvisDrive vanEen of meer bestanden of mappen verwijderenMaar ook maar ookverwijderde bestanden of mappen herstellenPer ongeluk tot 30 dagen na verwijdering.

Een bestand of map verwijderen

Het is mogelijk om een bestand of map te verwijderen via een enkele actie (bestand per map) of via een groepsactie (verschillende bestanden en/of mappen tegelijk). De verwijdering is van toepassing op alle gebruikers die toegang hadden tot deze elementen.

Om een goede werking van de Jarvis Drive te garanderen nodigen wij u uit om de volgende aanbevelingen op te volgen:
  1. Verwijder de map niet uit een Jarvis Legal Folder;
  2. Verwijder de map à ¬Å"Archieven ¬" .

Eenzame verwijdering van een bestand/directory

Om toegang te krijgen tot deze functie is het noodzakelijk om met de muis in het bestand / de map te klikken om te delen en vervolgens "Verwijderen" te selecteren.

Groepsverwijdering van meerdere bestanden/mappen

Om meerdere bestanden en/of mappen tegelijkertijd te verwijderen, is het passend omControleer de bestanden/mappen om te verwijderen. . . . De selectievakjes worden weergegeven wanneer u met de muiscursor over de naam van het bestand/de map beweegt.

Dit maakt klik op de knop met drie punten in het menu boven de naam van de map, enSelecteer "Verwijderen". . . .

Een verwijderd bestand of map herstellen

Verwijderde bestanden en mappen worden daar ongeveer 30 dagen voordat ze worden afgerond bewaard.

Door op deze map te klikken ziet u een lijst met bestanden en mappen die minder dan 30 dagen geleden zijn verwijderd.

Verwijderde elementen kunnen unitair of gegroepeerd worden hersteld of gegroepeerd.

Eenheidsherstel van een dossier/directory

Klik met de rechtermuisknop op het bestand/de map om "Herstellen" te herstellen en te selecteren. Het zal worden ingesteld in de directory of subdirectory waarin het zich bevond.

Groepsherstel van meerdere bestanden/mappen

Om meerdere bestanden en/of mappen tegelijkertijd te herstellen, is het passend om eerst de bestanden/mappen te controleren om te herstellen. De selectievakjes worden weergegeven wanneer u met de muiscursor over de naam van het bestand/de map beweegt.

Dit maakt klik op "Herstellen".