Bericht JarvisBox (Nextcloud)

Wat is het?

Het synchronisatielampje van JarvisBox is rood en wanneer u de JarvisBox opent een foutmelding "Conflict met lokale bestandsnaam"of "Botsing mogelijk door breuk"Het verschijnt in het rood.

Waarom? Waarom?

Ten minste twee bestanden of mappen hebben een naam met dezelfde spelling en een ander geval (afwisseling van hoofdletter/onderste geval). Dit is bijvoorbeeld het geval als u een bestand met de naam "Document" (met een hoofdletter) en een ander bestand met de naam "document" (zonder hoofdletter) in dezelfde JarvisDrive-directory hebt.

Windows-computers zijn niet "hoofdlettergevoelig", d.w.z. het maakt geen onderscheid tussen twee bestanden / mappen als hun naam dezelfde spelling heeft, ongeacht het geval dat voor beide wordt gebruikt. Mac-computers daarentegen kunnen worden ingesteld op "cachegevoelig". Een hoofdlettergevoelige computer maakt het verschil tussen twee bestanden met dezelfde spelling in hun naam als het geval anders is.

Hoe de situatie op te lossen?

De oplossing in dit geval is om duplicaten te hernoemen of te verwijderen.
    1. Open de JarvisBox-app (zie artikel ""Open de JarvisBox app()

2. Ga naar het eerste tabblad van de app waar uw JarvisDrive-ID wordt weergegeven

3. Identificeer de element(en) die door het bericht worden beïnvloed

4. Open de map met conflictelementen in JarvisDrive (zie artikel "Toegang tot de JarvisDrive-map van een map openen()

5. Conflicten wijzigen of verwijderen van conflictelementen (zie artikel "Een bestand/map beheren via JarvisDriveDrive()

Aarzel indien nodig niet om contact op te nemen met de klantenservice om u te helpen (zie artikel "Neem contact op met de Support Service").