Bekijk de synchronisatiestatus van de JarvisBox (Nextcloud)

1. Open de JarvisBox-app (zie artikel "Open de Jarvis Box-app openen)

2. Als dit niet het geval is, gaat u naar het tabblad van de JarvisBox waar het e-mailadres wordt weergegeven

Indien nodig om de rechter, linkerranden van het venster uit te vouwen om de volledige foutmeldingen en gerelateerde mappen weer te geven.

3. Lees de mogelijke foutmelding en raadpleeg de onderstaande artikelen om de methode van resolutie te vinden.

4. Om de synchronisatieproblemen op te lossen die verschijnen:

1. Zie het artikel à ¬Å"Fouten in de Jarvis Box identificeren en oplossenvanuit ons Helpcentrum
    2. Stuur de lijst naar onze klantenservice (zie artikel à ¬Å"Neem contact op met de Support Service)