Activiteiten opzetten

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

U kunt activiteitscategorieën bewerken of verwijderen(Tijd, diensten, vergoedingen en kortingen) van uwparameters. . . .

Wanneer u dan wanneer u
Een activiteit makenU ziet alleen de activiteitscategorieën die overeenkomen met uw vakgebied.
De door de beheerder gekozen categorieën worden toegepast op alle gebruikers.

Hier zijn de stappen die u moet nemen om uw selectie van gepersonaliseerde activiteiten te maken:
  • Van uwparameters, klik op het tabblad"Activiteiten"

• Klik op het tabbladwaarop u uw vooraf gedefinieerde activiteiten wilt maken:Timeen deBenefitsen deKosten toeslagenofKortingen
  • Klik op de groene knop "Bewerken"voorchangeeen bestaande categorie
  • Klik op de rode knop "Verwijderen"voordelete deleteeen bestaande categorie (u kunt een categorie verwijderen die al is gebruikt zonder bestaande activiteiten te beïnvloeden).
  • Klik op "Toevoegen"onderaan de pagina voorAddeen type aanvullende categorie

• naam dan naam dan naam dan naamuw activiteit in het veld"Categorie"
  • [optie] Voeg een beschrijving toe voor meer details. Dit kan tijdens dit kan worden gewijzigd tijdens dezede toevoeging van elke activiteitin een map.
  • [optie] Wijs hem een boekhoudrekening toe
  • Klik op Klik op Klik opRegister

Voorbeeld van instelling voor tijd.

Zodra u al uw activiteiten hebt opgezet, kunt u ze gebruiken tijdens dehet creëren van uw toekomstige activiteiten. . . .