Activiteit maken vanuit een bestand

Het is mogelijk om activiteiten te creëren sinds defile:

Klik op Klik op Klik opNieuwe activiteit Nieuwe activiteit Nieuwe activiteitKies vervolgens het type activiteit.

Het is dan noodzakelijk om de activiteitsinformatie in te vullen:timeen debenefitsen dekosten kosten kosten kosten kostenen deUitbetalingen. . . .

Als deze map slechts één client bevat, wordt deze automatisch gekoppeld aan de activiteit.
Als deze map meerdere clients bevat, kunt u de client kiezen die u wilt koppelen of niet wilt koppelen. . . .

Deze activiteiten worden weergegeven in het bestand dat is gekozen tijdens het maken van de activiteit, maar ook in het bestand van de klant.Ze kunnen in rekening worden gebracht.