Uw agenda synchroniseren

Uw mailbox moette zijnaangesloten p aangesloten pAls u uw agenda wilt synchroniseren. Alleen agenda's die aan uw e-mailadres zijn gekoppeld, kunnen niet worden gesynchroniseerd.
Ik zal terugkomen
Uw agenda synchroniseren:
  • Afspraken op uwParameters

• Klik op Klik op Klik opMails en kalenders

• Zodra uw mailbox is verbonden, klikt u opDe agenda synchroniseren:

1. Ga naar het tabbladAgenda Agenda AgendaKlik op het eilandAgenda's beheren om te synchroniseren. . . .

1. Selecteer de agenda(s) die u wilt synchroniseren en opslaan.(Waarschuwing, deze kunnen na een paar minuten zichtbaar zijn)

De synchronisatie begint, wacht slechts een paar minuten tot uw agenda volledig is gesynchroniseerd. U kunt nu gebruik maken van devan de kalender van de kalender: voeg een afspraak toe,Een afspraak omzetten in factureerbare activiteit...