Sluit uw postvak aan

1 Aansluitende e-mail met Jarvis Legal

Als u uw postvak wilt verbinden,afspraken in de instellingenIn het menu Synchronisaties:
  • Klik op Klik op Klik opEen account koppelen:

• Voer deemail addressvan de agenda die u wilt synchroniseren
  • Klik op Klik op Klik opNext

• Selecteer uw e-mailhost in de lijst

Als u uw gast niet vindt, klikt u op à ¬Å"Bekijk alle aanbiedersà ¬¬ en selecteer deze in de nieuwe lijst die verschijnt, of klik op  Â
  • Typ deWachtwoord van uw mailbox
  • Klik op de knopà â â â â â

• Zodra uw postvak is verbonden, is het noodzakelijk om deze te synchroniseren en te configureren door op E-mails synchroniseren te klikken:

Zo kunt u zoUw postvak synchroniserenMaar ook maar ookUw agendaJarvis Legal.

2 Bijzondere gevallen

Het kan voorkomen dat door bepaalde elektronische berichten te verbinden met Jarvis Legal, er een foutmelding verschijnt die u vertelt dat toestemming vereist is door uw e-mailhosting vereist is door uw e-mailhost. Dit kan het geval zijn met Office 365 of Google Workspace, waarvoor Jarvis Mail in hun instellingen moet worden toegestaan om synchronisatie mogelijk te maken.

Om toestemming te geven, moet u inloggen op de instellingen van uw e-mailhost en toestemming geven aan de "Jarvis Mail". Wij raden u aan contact op te nemen met uw IT-serviceprovider.

Aandacht. . . . - Om applicatie-/API-machtigingen te beheren, moet u zich aanmelden bij instellingen via een accountmet superbeheerdersrechten.

In het geval van Google Workspace moet u de onderstaande API-ID invullen:
463154555214-aevjebs79bi6givtdeokpame8o6e0mbo.apps.googleusercontent.com