Presentatie van het factureringstool

De factureringstool is beschikbaar door op het tabblad te klikkenBillingop de linker zijbalk.

Er worden 3 menu's aangeboden:

Alle tabbladen zijn triable en filterbaar en u kunt de kolommen kiezen die u wilt zien verschijnen:

Filters zijn essentieel om uw facturen eenvoudig te vinden: u kunt filteren op status (Proforma, gevalideerd, Betalen, Verkoop), per bestand, per klant, op factuurdatum, per gebruiker...

Afhankelijk van de pagina's zijn beschikbaar, afhankelijk van de pagina's: Facturering, Afdrukken en Post, Verzenden per e-mail, exporteren, nieuwe regels...

Met deze tool kunt u: