Installeer JarvisBox installeren op Android

DeJarvisBoxDeze website is nu beschikbaar op uw mobiel.

Het installeren van deze applicatie biedt u veel mogelijkheden, zoals:

Om de app te downloaden, kunt u klikken opHier hier hierVolg deze stappen vanaf uw smartphone/tablet of volg deze stappen:

• Ga verderPlay Store
  • InZoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken, typeVolgende Cloud volgende cloud
  • Klik op Klik op Klik opInstaller

• Zodra de toepassing is gedownload, klikt u opOpen. . . .

• Zodra de app is geopend, klikt u opInloggen

• Aanvankelijk het adres van de server gevraagd. Type: Type:drive.jarviscloud.com drive.jarviscloud.comKlik vervolgens op de pijl.

• Klik in het volgende scherm op Toegang verlenen in het volgende scherm op Toegang verlenen

• Typ vervolgens in het inloggen, typ vervolgens in logine-mailadres voor uw login bij Jarvis
  • Typ in het wachtwoord deWachtwoord vergeten van uw wachtwoordJarvisBox(Let op: dit is niet het wachtwoord om in te loggen op Jarvis, maar een specifiek wachtwoord om verbinding te maken met uw Drive of Box, zoek het in te loggen op Jarvis, maar een specifiek wachtwoord om verbinding te maken met uw Drive of Box, zoekKlik hier.)
  • Klik vervolgens opInloggen

• In het volgende scherm moet u de toepassing toegang geven tot uw inhoud. Klik hiervoor opAutoriseren autoriseren autoriseren. . . .

U hebt nu toegang tot uw documenten vanaf uw telefoon.