Installeer de JarvisBox op een iPhone of iPad

DeJarvisBoxDeze website is nu beschikbaar op uw mobiel.

Het installeren van deze applicatie biedt u veel mogelijkheden, zoals:

De toepassing downloaden:

• Ga naar deApp Store
  • InZoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken, typeVolgendeCloud NextCloud
  • Klik op Klik op Klik opOb
  • Meld u aan bij de App Store om te beginnen met downloaden met downloaden
  • Zodra de app is gedownload, opent u deze door op te klikkenOpen
  • Typ in de server:https:////////drive.jarviscloud.com drive.jarviscloud.com
  • In ID, entere-mailadres voor uw login bij Jarvis
  • Typ in het wachtwoord deWachtwoord van de JarvisBox
Let op: JarvisBox-wachtwoord verschilt van het wachtwoord om in te loggen bij Jarvis. Dit is een wachtwoord dat bestaat uit cijfers en letters die beschikbaar zijn via uw Jarvis-interface op uw computer in Instellingen > Beveiliging > JarvisDrive / JarvisBox-ID's > Weergeven.
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden
  • Uw mappen synchroniseren