Installatie en verbinding met de invoegtoepassing Oulook voor pc en Mac

Installatie en verbinding met de invoegtoepassing Oulook voor pc en Mac

Met uw Jarvis-abonnement profiteert u van de eerste Outlook-invoegtoepassing die compatibel is op Mac en pc. Bovendien kan het door elkaar worden gebruikt op lokale en online versies van Outlook.

De invoegtoepassing installeren in Outlook

Als u de Jarvis-invoegtoepassing in Outlook wilt installeren, gaat u naar "Het verkrijgen van aanvullingenUit Outlook:
  1. Vanuit Outlook Web

1. Vanuit Outlook op uw Mac of pc

Er wordt een nieuw venster weergegeven:
  1. Typ in de zoekbalk:Jarvis Juridische invoegtoepassing Jarvis

1. Klik vervolgens op "Add"

1. Zodra de invoegtoepassing is geïnstalleerd, ziet u het volgende venster:

Klik dan op het eilandParameters(cogvormig) links van je profielfoto, dan opAlle Outlook-instellingen weergeven(link onderaan de kolom).

Klik in het venster dat verschijnt op het venster dat verschijnt opMailDaarna verder dan opJarvis Juridisch.Klik eindelijk op Klik eindelijk opRegister

Klik op een van uw e-mails in het receptievak. Het volgende logo in de menubalk van een e-mail verschijnt:

Klik op deze knop en lees de berichten die verschijnen. Ze zijn nuttig voor het begrijpen van de voordelen en het voordeel van de invoegtoepassing. Ze vermelden ook waarschuwingen over gebruikslimieten en veiligheidsvoorzitters.

Na 3 keer op "Volgende" te hebben geklikt, kom je aan ophet verificatiescherm:

Hier,Voer dezelfde identificatiegegevens in die u gebruikt wanneer u zich aanmeldt bij Jarvis Legal. . . . Vergeet niet om het vak "Automatisch logboek" achter te laten als u zich niet bij elke nieuwe verbinding wilt identificeren.

Klik op Klik op Klik opAanmelden

U ziet de lijst met mappen zoals deze bestaan op Jarvis Drive.

U kunt nu de Outlook-invoegtoepassing gebruiken om uw bijlagen, e-mails op te slaan en Javis AI te gebruiken om u te helpen reageren op ontvangen e-mails.