Sorteer uw e-mails in mappen

Classificeren classificerenuw e-mails verzondenof ontvangen in uw bestanden. In het menu Mails,
  • Open een e-mail door erop te klikken
  • Zodra de e-mail is geopend, in het blok aan de linkerkant met de titelAssociate toTyp de naam van uw map : typ de naam van uw map
  • Selecteer de map door erop te klikken

• Toegangsrechten tot deze e-mail definiëren voor andere mensen in het bedrijf

> Privé: > Privé:Alleen u heeft toegang tot deze e-mail

> Shared:Alle belanghebbenden in het dossier hebben toegang tot deze e-mail

Uw e-mail wordt nu opgeslagen in uw e-mailfile. . . . Vanuit de map vindt u deze op het tabblad Mails.