Factuur per partij

Het is mogelijk om uw klanten per batch te batchen.

Deze optie is nuttig in situaties zoals hieronder beschreven:

• Het einde van de maand komt eraan, je wilt snel alle N-1 klanten opladen die nog niet
  • Je hebt de rollen in het bedrijf verdeeld: een gebruiker kiest alle klanten om de due diligence onder proforma in rekening te brengen en passeert de due diligence onder proforma. Een tweede persoon neemt het over, verifieert proformasfacturen en beheert het document vóór verificatie door de partner

Opladen per batch:

• Ga naar het menuBillinginKlant om kosten in rekening te brengen
  • Controleer klanten om kosten in rekening te brengen
  • Klik op Klik op Klik opFactuur (per partij)

Vul de gegevens in:
  • DateUitgifte van de factuur
  • Naam van het kavel(bijv. facturen per uurtarief, Pakketpakket 11/2017,...)
  • Bet betaling betaling betaling betaling betaling betaling betaling betaling
  • Factuurmodeltoe te passen

Let op: U kunt slechts één factuurmodel per batch toepassen. Met andere woorden, als u 2 verschillende factuurmodellen wilt gebruiken, afhankelijk van het type facturering (bijv. model tegen het uurtarief, model met of zonder korting,...), moet u meerdere kavels maken.

• Klik op Klik op Klik opRegister

Facturen zoeken in statusProformain het menu in het menuBilling-Facturen. . . .

Het enige wat je hoeft te doen is doorgaan met deFactureringsproces factureringsprocesom uw documenten en facturen te publiceren.