Een taak maken

Voor meer flexibiliteit is het mogelijk om uw taken op 4 plaatsen te maken:
  • van uwDashboard aan Favorieten toegevoegd
  • van uwfiles
  • uit uw records van uw records uit uw recordsContacten / klanten contacten / klanten
  • vanuit het menuTaken

Hier wordt de taak gemaakt op basis van eenfile. . . .

Let op: de taken op de klantbladen zijn niet zichtbaar in de taken van uw mappen en vice versa.

Een taak maken vanuit een map:

• Ga naar uw map
  • Klik op Klik op Klik opHet tabbladTaken
  • Klik op Klik op Klik opNieuwe taak

• Kies een type taak (Taak, Oproep, Vergadering, Bewerken, Procedure)
  • Wijs de taak toe aan mensen met de taak om uit te voeren en/of degenen die de status van de taak moeten kunnen volgen
  • Name the task
  • Geef hem een startdatum
  • [optie] Vink het vakje "" aanVoeg deze taak toe aan de schema's van toegewezen belanghebbenden"Als u wilt dat deze taak, zoals een afspraak, wordt toegevoegd aan de schema's van de toegewezen belanghebbenden. U kunt dan deOmzetten naar factureerbare activiteiten. . . .

Er zijn verschillende opties voor taken met de 6 knoppen die hieronder beschikbaar zijn:

• geassocieerd met geassocieerd met
  • Herinnering Herinnering
  • Prioriteit Prioriteit
  • Notities Notities
  • Status Status Status
  • Delen delen

1. 1. geassocieerd met geassocieerd met

Gezien het feit dat we op eenfile, het is niet mogelijk om de map te kiezen waarop de taak moet worden geplaatst; deze wordt standaard gestart.

2. Herinnering (per e-mail)

• Klik op debelbelbelbelbelbelbelbelbelbel
  • Klik in het vak waar "Nee" is geschreven om een herinnering te kiezen
  • Kies een herinnering

Standaard is de terugroeptijd 9:00 uur. Als het schema niet geschikt is voor u, gebruikt u de volgende methode om de terugbeltijd per e-mail aan te passen:
  • Voer een uur rechtsboven in
  • Klik in het vak waarin "Nee" is geschreven om een herinnering te kiezen. Herinneringen op basis van het tijdstip van de taak worden weergegeven.
  • Kies een herinnering (de herinnering wordt verzonden naar het e-mailadres dat overeenkomt met uw Jarvis inlog-ID).

3. Prioriteit Prioriteit

• Klik op deflag
  • Klik in het vak waarin "Normaal" is geschreven om een prioriteitsniveau te kiezen
  • Kies het prioriteitsniveau (onder, normaal of hoog)

4. Notities Notities

• Klik op debubbel van gesprek
  • Voer uw notities in

5. Status Status Status

• Klik op deDubbele flet
  • Klik in het vak waar "Niet gestart" om een status te kiezen (In afwachting, Doorlopend, niet gestart of voltooid)
  • Een geschatte duur instellen

6. Delen delen

• Klik op de3 gebonden punten of V liggende punten of V liggend (<)
  • Een optie voor delen aanvinken aanvinken

NB: Als u "Niet delen" aanvinkt, zien de belanghebbenden die aan de taak zijn toegewezen en ontvangen ze de mogelijke herinneringen die zijn gedefinieerd.Niet-toegewezen belanghebbenden zien de taak echter niet (in hun dashboard of in het bestand)

Wanneer u klaar bent met het maken van uw taak:

• Klik op Klik op Klik opRegisterOF aan of opOpslaan en opnieuw beginnenAls u een tweede taak moet maken.

Het is altijd mogelijk omchangeofdelete deleteEen taak.

U ontvangt een melding wanneer een taak aan u is toegewezen.