Een documentsjabloon van het type Clientdocument gebruiken

Zodra uw documentsjablonen "Klantdocument" zijn gemaakt, kunt u ze gebruiken zodat de tags die erop zijn geplaatst, worden samengevoegd met de informatie in uw contactbladen.

Een clientdocumentmodel gebruiken:
  1. Naar een vergadering gaanNeem contact met ons opPersoon of organisatie

2. Klik op Klik op Klik ophet tabblad "Activiteiten"Als het nog niet zo is

3. Klik op de knopNieuwe activiteit Nieuwe activiteit Nieuwe activiteit

4. In de lijstSelecteer "Klantpapier"

Er wordt een venster geopend:
  1. 1: Kies de 1: Kies demodelu wilt gebruiken

Opmerking: De software biedt alleen modellen van het type clientdocument in dit veld

2. 2: [optioneel]Naam wijzigen naam wijzigen naam naam wijzigen wijzigenhet document

3. 3: Kies de 3: Kies deJarvis Drive directory met bestemmingslijst van bestemmingwaarin u het bestand wilt opslaan waarin u het bestand wilt opslaan

4. 4: Klik op de"Genereren" knop

De teksteditor wordt geopend en de getagde informatie over uw modellen is samengevoegd.
  1. Breng de gewenste wijzigingen aan

2. Wanneer u niet meer hoeft te maken en de zin "Alle wijzigingen zijn opgeslagen" onderaan het venster, kunt u het tabblad van uw browser sluiten.

NB: Alle wijzigingen in de online teksteditor van Jarvis worden automatisch geregistreerd. Het is niet nodig om op een knop Opslaan te klikken.

Vind uw document in uw document in uwJarvisDrive voor JarvisDriveof in uwJarvisBoxop de gekozen locatie.