Een bestand delen met andere leden van uw praktijk met JarvisDrive (Nextcloud)

Een bestand delen met andere leden van uw praktijk met JarvisDrive (Nextcloud)

Het is mogelijk om een JarvisDrive directory te delen met Jarvis-gebruikers in het bedrijf:
  1. JarvisDrive-map van een klantmap:
    1. Bij het aanmaken van het klantenbestand
    2. Vanaf de pagina van een klantbestand dat al is gemaakt

2. Eenvoudige map (JarvisDrive-map die niet is gekoppeld aan een bepaalde klantmap of submap van de JarvisDrive-map van een klantmap) die niet is gekoppeld aan een bepaalde klantmap of submap van de JarvisDrive-map van een klantmap of submap van de JarvisDrive
AandachtDeze manipulaties hebben alleen betrekking op aandelen met Jarvis-gebruikers van het bedrijf. Als u een item van JarvisDrive wilt delen met een Jarvis-gebruiker van een ander bedrijf, is het passend om dedelen via een e-mailadres, een openbare link delenof deKlantenportaal. . . .

Methode 1 | De JarvisDrive-map van een klantbestand delen bij het maken

In de vierde fase van dehet aanmaken van een klantbestand, u hebt de mogelijkheid om te kiezen welke gebruikers u de JarvisDrive-map wilt delen door te klikken opZoeken naar gebruikers zoekenen deof op of op of opNodig alle gebruikers uitAls u het wilt delen met alle gebruikers van het bedrijf.

Methode 2 | De JarvisDrive-map van een klantmap delen vanaf de mappagina

Ga naar het bestand van een klantbestand. Klik op het potlood bij de inzetstukToegang tot Drive. . . .

U hebt de mogelijkheid om te kiezen welke gebruikers u de JarvisDrive-map wilt delen door opZoeken naar gebruikers zoekenofNodig alle gebruikers uitAls u het wilt delen met alle gebruikers van het bedrijf.

Methode 3 | Een map delen vanuit JarvisDriveDrive

1. Open de Open deDeelcentrum voor delen delencentrumby clicking on the pictogramof het pictogramrechts van de map of het bestand om te delen

Het deelvenster Repositorygegevens wordt direct op het tabblad Aandelen van de pagina geopend

2. In het veld "Naam of e-mailadres...Begin met het typen van de naam van de gebruiker met wie u het element wilt delen

De tool herkent de gebruiker en u ziet de hele naam onder het veld verschijnen met een pictogram

3. Klik op de naam van de gebruiker die deze aan de aandelen lijkt toe te voegen.

U kunt vervolgens de rechten van delen instellen met betrekking tot deEen JarvisDrive-bestand/directory delen via een e-mailadres. . . .