Een bestaande map bewerken

U kunt op elk moment de informatie over eenhet einde van de samenvatting van de affaire. . . .

U kunt de informatie van een map wijzigen via 2 methoden.

Methode 1: blok per blok per blok

Met deze methode kunt u slechts in een paar klikken de te wijzigen informatie wijzigen.

1. Tot ziens op depagina van de Dossierte wijzigen

2. Zoek het informatieblok dat u wilt bewerken en klik op het potlood in het blok

3. Wijzig gelieve te wijzigeninformation

4. Klik op de knopNexttot aan de knopRegisterHet wordt weergegeven om wijzigingen in de map te voltooien.
Let op:: Het factureringsdeel kan alleen worden gewijzigd met methode 2.

Methode 2: Stap voor stap

Met deze methode hervat u alle stadia van dehet aanmaken van het bestandom de informatie stap voor stap te wijzigen.

U kunt de volledige editie van een map op verschillende manieren hervatten:
  1. Via de pagina met de mappen van de mappen

1. Toegang tot de lijst met mappen door op het tabblad Map aan het linkerkantmenu te klikken

2. Klik op de knoprechts van de mapnaam in de kolom "Acties"

3. Selecteer "Bewerken"

2. Via de pagina van het betreffende bestand

1. Open de map die u wilt wijzigen

2. Klik op de knoprechts van de naam van het bestand

3. Selecteer "Bewerken"

3. Via de "Algemeen" invoeging van het bestand

1. Open de map die u wilt wijzigen

2. Zoek het vak "Algemeen" in

3. Klik op het pictogramRechtsboven in de algemene insert

Eenmaal op de mapeditor de gewenste wijzigingen aanbrengen met betrekking tot demaken van een nieuw bestand. . . .