Een agenda toevoegen

In Jarvis kunt u verschillende agenda's maken. De agenda'sKan gedeeld worden(of niet) met een of meer andere gebruikers van de onderneming.

NB: Deze agenda wordt niet gesynchroniseerd met uw persoonlijke agenda. Als u wilt dat uw nieuwe agenda wordt gesynchroniseerd met die van uw e-mailadres, moet deze worden gemaakt vanaf uw mailserver of deze wordt gekoppeld aan uw e-mail (Voorbeeld: ICal) en vervolgens aan uw e-mailadres, moet deze worden gemaakt vanaf uw mailserver of deze worden gekoppeld aan uw e-mail (Voorbeeld: ICal) en vervolgens wordt gekoppeld aan uwSynchroniseren op Jarvis. . . .

Een nieuwe agenda maken:

• Ga naar het tabbladAgenda Agenda Agenda

• Klik op Klik op Klik opEen agenda toevoegen

• Uw agenda aanpassen:
    • Een naam geven aan de agenda
    • Kies een kleur
    • Voeg de gebruikers toe waarmee u deze agenda wilt delen, anders laat u het veld leeg

• Klik op Klik op Klik opRegister

Zoek de agenda in de lijst met uw agenda's: