Definieer standaard uw bestandsverwijzingen standaard definiëren

Definieer standaard uw bestandsverwijzingen standaard definiëren

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

Wanneer u uw Jarvis-ruimte configureert, moet u standaard de referenties van uw bestanden definiƫren.

Als u huidige bestanden wilt toevoegen die al een referentie hebben, moet u eerst al uw huidige bestanden invoeren en handmatig de referentie wijzigen op het moment vanhet aanmaken van het bestand. . . . Vervolgens kunt u de referentie van het bestand wijzigen.

Zodra deze bestanden zijn toegevoegd, volgt u deze stappen om de referentie standaard te wijzigen.

Afspraken op uwparameters, in the menuAantal referentiesKlik vervolgens op Klik vervolgens opReferentiebestand.

Er zijn twee opties voor u beschikbaar: gebruik het aanbevolen formaat of de aangepaste indeling

1. 1. Gebruik een aanbevolen indeling

Als gevolg hiervan zal de referentie een zelf gegenereerd getal zijn van 1. Door op het eerste veld te klikkenAanbevolen formaat Aanbevolen formaat Aanbevolen formaat, tekortformaten worden aangeboden:

Selecteer het formaat dat bij u past. In het veldBegin met tellen naarVul het nummer in van het laatst ingevoerde bestand in: er wordt rekening gehouden met het volgende nummer. U kunt zienDe wegom te controleren of de geselecteerde opmaak en het geretourneerde nummer overeenkomen met uw verwachtingen.
Als u bijvoorbeeld YYYMMDD-# selecteert en begint de nummering om 029, is de referentie voor een record gemaakt op 24/8/2018 20180824-30.

Waarschuwing: zodra het nummer is geretourneerd, kunt u alleen een nummer hoger plaatsen dan het oorspronkelijk ingevoerde nummer plaatsen dan het oorspronkelijk ingevoerde nummer.

Zodra de wijzigingen zijn aangebracht, klikt u op Opslaan.

2. Een aangepaste indeling gebruiken

Als het aanbevolen formaat niet geschikt is voor u, kunt u de volgorde van elementen kiezen die uw bestandsnummer vormen. Controleer hiervoor UEen aangepaste opmaak kant kantelen kantelen:

Wanneer u in het veld kliktAangepaste opmaakEr wordt een lijst van elementen voorgesteld. Hiermee kunt u de volgorde van elementen in uw bestandsverwijzingen kiezen.

Selecteer het formaat dat bij u past door op de verschillende elementen in de gewenste volgorde te klikken.Let op: het zelf gegenereerde nummer moet in de referentie worden opgenomen.

Als u een koppelteken wilt toevoegen of type "DOS" wilt vermelden, typt u het en klikt u opDe tekst toevoegen:

In het veldBegin met tellen naarVul het nummer in van het laatst ingevoerde bestand in: er wordt rekening gehouden met het volgende nummer. U kunt zienDe wegom te controleren of de geselecteerde opmaak en het geretourneerde nummer overeenkomen met uw verwachtingen.

Waarschuwing: zodra het nummer is geretourneerd, kunt u alleen een nummer hoger plaatsen dan het oorspronkelijk ingevoerde nummer plaatsen dan het oorspronkelijk ingevoerde nummer.

3.Reset verwijzing naar zerro-bestandverwijzing aan het begin van het jaar opnieuw instellen

Met de twee voorgestelde referentieformaten kunt u ervoor kiezen om ervoor te kiezen omde nulreferentie opnieuw initiƫren aan het begin van elk jaaren demits het jaar wordt vermeld in de factuurafgifteverklaring. . . .

Eenbuttontoestaan dat uActiveer reset op 1 januaridat u eenAangepast formaat aangepast formaat:

Of eenAanbevolen formaat aanbevolen formaat aanbevolen formaat:

Zodra de reset is geactiveerd,Het zelf gegenereerde nummer in uw bestandsverwijzingen keert op 1 januari terug naar ijver. . . .