Deel de totaliteit van de last tussen klanten in hetzelfde dossier

Deel de totaliteit van de last tussen klanten in hetzelfde dossier

In demulticliving files, het is mogelijk om klanten op 2 manieren in rekening te brengen:
  • door de totaliteit van het bedrag van de vergoeding toe te wijzen tussen de klanten van het dossier
  • door verschillende due diligence aan verschillende klanten in rekening te brengen
  1. Multi-lient facturatie op basis van de verdeling van het totale bedrag van de vergoeding. . . .

Once onceUw multiclient map is cr cr cr cr cr cr cr cr:

• Voer uw map in
  • Klik op Klik op Klik opNieuwe activiteit Nieuwe activiteit Nieuwe activiteit
  • Klik op de te maken activiteit (bijv. tijd, vergoedingen, enz.)

• Vul de velden in, maar vul de velden in maarVink niet aan Selecteer een klant selecteren

• Voer al uw activiteiten in
  • Om alle tijden van de map op te laden, klikt u op opDistributie van klanten

NB: om alleen bepaalde items in rekening te brengen, controleer ze en klik op Klantdistributie

• Verdeel hier de distributie die u wilt maken tussen uw klanten.
    Klik op het pictogram "Magische toverstaf" laat de som van eerlijk achter tussen alle klanten

• Als u de verdeling van het factureerbare bedrag tussen uw klanten wilt wijzigen, kunt u:
  1. De procentuele verdeling wijzigen
  2. Wijzig de verdeling van bedragen wijzigen

Let op: het percentage moet 100% zijn en de som van de bedragen moet overeenkomen met het factureerbare bedrag.

Voorbeeld van ongelijke verdeling tussen clients in het multiclient-bestand:

• Zodra de distributie is gedefinieerd, klikt u opRegister
  • De tool beheert zoveelproformadat er klanten in uw dossier staan