Creëer een gedeeltelijk tegoed op een factuurfactuur

Let op: het is alleen mogelijk om een gedeeltelijk krediet te maken op facturen waarop een verordening is geregistreerd.

Met de activa (of creditnota's) kunt u een factuur geheel of gedeeltelijk annuleren. Het is mogelijk om een gedeeltelijk krediet te maken op eenfactuur van vergoedingen. . . .

NB: Een factuur maken om een factuur te beheren met een boekhoudnummer. Dit nummer wordt automatisch toegewezen door uw factuurnummer te volgen.

• 1. 1. Ga naar het tabblad Assets van uw klant en klik op de knopEen creditnota toevoegen(see article "Toegang tot het menu van de activa van een contactpersoon()

• 2. Klik op het niveau van de te annuleren factuur op de knopLink naar het hebben ervan

De knop De knopDe betreffende kwestie is grijs en het bedrag van de te annuleren factuur wordt automatisch gemarkeerd in het onderste deel van het venster

• 3. Vul de informatie van uw creditnota in (bedrag HT van krediet, factureringscontact, notities...)Beheer van proforma beheren

Net als bij de kostenfactuur wordt het document geopend in een nieuw tabblad van de internetbrowser

Vervolgens vindt u uw tegoed in de status "Proforma" op het tabblad Activa van uw klant: