Activiteiten overzetten van het ene bestand naar het andere overzetten

Activiteiten overzetten van het ene bestand naar het andere overzetten

U kunt sommige of alle activiteiten overdragenNiet in rekening gebrachtVan een map naar een andere map naar keuze.

U kunt deactiviteiten één voor één activiteiten, of alle daarmee verband houdende activiteiten door het controleren van "Verkiezingen allemaal". ".

Zodra uw activiteit of activiteiten zijn geselecteerd, de knop "Gegroepeerde acties" stelt u in staat om de overdracht van activiteiten uit te voeren.

Selecteer het bestandom uw activiteiten over te dragen en klik vervolgens op "Opslaan".
  1. Als de bewegende activiteit interveniënte betrokken was bij het nieuwe bestand waarin de activiteit werd verplaatst: de spreker blijft hetzelfde
  2. Als de bewegende activiteit tussenbeide komt, niet betrokken is bij het nieuwe bestand: de herberekening van activiteiten wordt standaard gedaan met het clientpercentage als de mapinstelling anders is.

U ontvangteen kennisgevingZodra de overdracht is gedaan.