Activiteiten maken vanuit een klantrecord

Het is mogelijk om activiteiten te creƫren sinds deKlantprofiel klantprofiel klantprofiel:
Klik op Nieuwe activiteit en klik vervolgens op het type activiteit.

Het is dan noodzakelijk om de activiteitsinformatie in te vullen:timeen debenefitsen dekosten kosten kosten kosten kostenen deUitbetalingen. . . .

U moet een map kiezen waarop u deze activiteit wilt koppelen.
Ik zal terugkomen
Deze activiteiten worden weergegeven in het bestand dat is gekozen tijdens het maken van de activiteit, maar ook in het bestand van de klant.Ze kunnen in rekening worden gebracht. . . .