Activiteiten maken via de snelkoppelingsknop (+) in de navigatiebalk

Activiteiten maken via de snelkoppelingsknop (+) in de navigatiebalk

Het is mogelijk om activiteiten te maken door te klikken op de snelkoppelingsknop (+) rechtsboven in uw scherm:

Klik op het type activiteit.

Informatie over de activiteit moet dan worden verstrekt:timeen debenefiten dekosten kosten kosten kosten kostenen deUitbetalingen. . . .

Deze activiteiten worden weergegeven in het bestand dat is gekozen tijdens het maken van de activiteit, maar ook in het bestand van de klant.Ze kunnen in rekening worden gebracht. . . .