Uw agenda delen met andere gebruikers

Wanneer uEen agenda toevoegenofEen agenda wijzigenIn Jarvis heeft u de mogelijkheid om het te delen met andere leden van uw bedrijf.
  1. Open het model voor het maken/wijzigen van een agenda

2. In het veld "Shared withSelecteer de gebruikers waarmee u uw agenda wilt delen

3. Klik op de knop "Opslaan"

Ontvangers zien uw naam links van hun Jarvis-kalender en door op de knop te klikken+ +Zij kunnen de agenda(s) weergeven die u met hen hebt gedeeld.