Klantportaal

Presentatie van het klantenportaal

Wat is het doel van het klantenportaal?

U heeft de mogelijkheid om uw documenten rechtstreeks te delen vanuitJarvis Drive. . . . Uw klant kan dan documenten delen in ruil uit zijn ruimte.
U heeft per e-mail op de hoogte gebracht dat een nieuw document door uw klant wordt ingediend. Uw klant wordt ook met hen gedeeld. U blijft altijd op de hoogte en mist geen informatie.

Note: als je delogo van uw bedrijfIn uw accountinstellingen wordt deze weergegeven op automatische e-mails die naar uw klant worden verzonden.

Geïnteresseerd in deze functie?Neem contact op met de afdeling Verkoop. . . .