Opzetten en gebruiken van rechtsgebieden

U hebt de mogelijkheid om het betreffende rechtsgebied in uwfiles. . . .Hiervoor moet je in de eerste plaats deBevoegdheid BevoegdheidalsOrganization, via deMenu Contactpersonen. . . .
Klik vervolgens opEen organisatie toevoegen

Net als bij een contactpersoon / natuurlijke persoon rolt dit in 3 stappen

Zodra het menu is geopend:
  • Vul de naam in
  • Klik op Klik op Klik opde+ +te zijn vanBekijk meer Velden bekijken Velden
  • Selecteer kwaliteitBevoegdheid Bevoegdheid

Bevoegdheid is nu selecteerbaar in het veldBevoegdheid Bevoegdheidbij het maken of wijzigen van uw bestanden.

U kunt ook meerdere rechtsgebieden toevoegen aan één enkel geval.