Opslag van gevalideerde proforma's en facturen

deProformas proformas proformasen degevalideerde facturen gevalideerde facturenDeze worden rechtstreeks opgeslagen op het tabblad Facturering en in het menu Facturering dat alleen beschikbaar is voor gebruikers met factureringsrecht. Dit belet u niet om de documenten rechtstreeks naar deJarvisDrive voor JarvisDrivezodat ze in PDF-formaat beschikbaar zijn voor meerdere leden van het bedrijf.
Ik zal terugkomen

Toegang krijgen tot de factuurviewer:

• Ga naar het tabbladBillingen kiezenHet menu Facturen:

• Klik op deBlauwe kudde van actie

Als u klikt op:

• Bekijk de PDF:
De viewer wordt geopend:

Dankzij de zoekmachine krijgt u de mogelijkheid om andere facturen te zoeken: u kunt zoeken op factuurnummer maar ook op naam van klant of bestand.
U kunt ook directeen verordening invoerenDankzij de knop rechtsboven.

• Download de PDFom de factuur op uw computer te downloaden

• PDF opslaan op de schijf: om uw factuur op te slaan op de Drive in de gewenste map.