Markeer een activiteit als "niet factureerbaar"

In Jarvis Legal heeft u de mogelijkheid om te markerenActiviteiten activiteiten activiteiten activiteiten activiteiten activiteiten activiteiten activiteiten activiteiten(tijd, diensten, vergoedingen of kortingen) als "niet-facturering". Ze zullen goed verschijnen in detabblad "Activiteiten" van de mapen in derapportage "Controle op activiteiten", maar hun bedrag wordt niet in aanmerking genomen bij de facturatie van de betreffende klant(en).

Er verschijnt een activiteit "Niet oplaadbare" met een blauw label "Niet oplaadbaar" in het tabblad "Enctiviteiten" van een map:

U kunt een activiteit op verschillende manieren markeren als "Niet belastbaar":
  1. Het creƫren van activiteit

Om dit te doen, vinkt u het vakje "Billable" aan. die onderaan het venster voor het maken van activiteiten wordt weergegeven:

1. Over bestaande activiteiten

Herinnering HerinneringAlleen niet-gefactureerde activiteiten kunnen worden gewijzigd.

U kunt een activiteit markeren die al bestaat als "Niet belastbaar" op verschillende manieren markeren:

1. Een bestaande activiteit bewerken en schakel het selectievakje "Billable" uit

2. Via het tabblad "Activiteiten" van een map:

1. Klik op de knoprechts van de activiteit en selecteer "Markeren in niet-factureerbaar"

1. Selecteer meerdere activiteiten, klik op de knop "Groepacties" en selecteer vervolgens "Niet-factureerbaar markeren"