JarvisBox installeren op MAC op MAC

U kunt de JarvisBox installeren op MAC.

Vereisten: De JarvisBox is verkrijgbaar vanaf versie 10.11.+. Als u een oudere versie van MAC gebruikt, is het noodzakelijk om uw MAC bij te werken.

1. 1. Download de JarvisBox

• In het blokJarvisBox, klik op de knop , klik op de knopMac OSC 10.11.+, 64 bit

• DeJarvisBoxontladingen, lozingen,Klik op het bestand om de installatie te starten(U kunt het gedownloade bestand herstellen van uwDownloadbrowser of van die van de Finder) browser of van die van de Finder). . . .

2. Installeer de JarvisBox installeren

Zodra u het installatieprogramma hebt gestart:

• [Inleiding] Klik op [Inleiding] Klik opContinue

• [Bestemming] Klik op [Bestemming] Klik opContinue

• [Ininstallatietype] Klik op [Installatietype] Klik opInstall

• [Installatie] Voer uwMAC wachtwoord
  • [Installatie] Klik op [Installatie] Klik opInstalleer de software

• [Installatie] Laat het programma installeren

• [Installatie] Klik op [Installatie] Klik opPlaats in de mandHet installatieprogramma uit de JarvisBox verwijderen

• [Samenvatting] Klik op [Samenvatting] Klik opClose

3. Uw JarvisBox instellen

• Ga naar jeApplications
  • Dubbelklik op dubbelklik opJarvisBox

• Voer het volgende serveradres in: drive.jarviscloud.fr
  • Klik op Klik op Klik opVervolgens. Vervolgens.

• Vul uw e-mailadres in(degene die u gebruikt om verbinding te maken met Jarvis)
  • Voer het wachtwoord inJarvisDrive voor JarvisDrive/JarvisBoxHet is in uwParameters(In het blok (In het blok)Security> >JarvisDrive / JarvisBox> >Show)
  • Klik op Klik op Klik opVervolgens. Vervolgens.

2 opties: 2 opties:

[Optie 1] Bij tekort biedt het programma u de mogelijkheid om uw hele Drive te synchroniseren met de doos:

• Laten we checkenSynchroniseer alle inhoud vanaf de server
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden

[Optie 2] Als u wilt kiezen welke mappen u wilt synchroniseren:

• Klik op Klik op Klik opSelecteer de inhoud die u wilt synchroniseren

• Controleer de mappen die u niet lokaal wilt synchroniseren en vink de mappen uit die u niet lokaal wilt hebben
  • Klik op Klik op Klik opOk(het raam sluit)
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden

• Klik op Klik op Klik opEindig.

4. Toegang tot uw JarvisBox

• Open je open jeFinder
  • Klik op Klik op Klik opJarvisBoxin je favorieten
  • Zoek de gesynchroniseerde mappen zoeken

U heeft uw JarvisBox succesvol geïnstalleerd.U kunt een snelkoppeling naar uw bureaublad maken.