Jarvis 15.07.2020 - Nieuwe releases van de maand juli

Hallo, Hallo, Hallo,

We delen graag met u de komst van nieuwe functies in Jarvis met u!

Elektronische handtekening (door Yousign)

Direct geïntegreerd in uw documentbeheerruimte in Jarvis, kunt u met deze functieal uw PDF-documenten in een paar klikken 100% veilig en in overeenstemming met de Franse en Europese normen. . . . Selecteer ondertekenaars, plaats de kenmerkende labels en de beurt wordt afgespeeld! Als u geïnteresseerd bent in deze functie (bataversie),Neem contact met ons opzonder vertraging.

Anti-dubbel en anti-conflict waarschuwingen

Vermijd duplicaten en mogelijke belangenconflictenvia een nieuw systeem om de creatie of verandering van contact te waarschuwen. Wanneer u een reeds bestaande contactnaam invoert in uw contactdatabase invoert, verschijnt er nu een waarschuwingsbericht met de naam van de eigenaar van de contactpersoon.

Display of phone numbers and contact emails

Bekijk alle klantcoördinaten, partijen en gerelateerde contactpersonen bij het bekijken van een bestand of contactpersoon bij het bekijken van een bestand of contactpersoon. . . . Nu worden alle e-mailadressen en telefoonnummers van contactpersonen weergegeven in de relevante inserts.

Rechten in gebruikersprofielen herstellen

Beheer uw gebruikersprofielen binnen uw praktijk gemakkelijker: de rechten die beschikbaar zijn in elk profiel zijngereorganiseerd per categorieto allow you toin een beroerte alle rechten met betrekking tot elke functie te vinden. . . .

Herontwerp van de parameters / Verbindingsblok

Het blok Instellingen / Verbindingsblok is beoordeeld en bevat nu koppelingen naar het Online Helpcentrum en SponsoringsprogrammaZodat u snel kunt navigeren tussen deze verschillende pagina's.

Wij wensen u een uitstekende ontdekking van deze functies!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen!

Team Jarvis.