Installeer de Jarvis Box op pc

U kunt de Jarvis Box op de pc op de volgende manieren installeren:

Vereisten: De JarvisBox is beschikbaar via Windows versie 7. Als u een oudere versie van Windows gebruikt, is het noodzakelijk om deze bij te werken om de JarvisBox te gebruiken.

1. 1. Download de download deJarvisBox

• In het blokJarvisBox, klik op de knop , klik op de knopWindows 7, 8.x, 10

• DeJarvisBoxontladingen, lozingen,Klik op het bestand om de installatie te starten(U kunt het gedownloade bestand herstellen van uwDownloadbrowser of vanaf uw computer). . . .

2. Installeer deJarvisBox

Zodra u het installatieprogramma hebt gestart:

• Klik op Klik op Klik opRun

• Het onderstaande venster kan verschijnen, klik opYes

• Klik op Klik op Klik opNext

• Klik op Klik op Klik opNext

• Klik op Klik op Klik opInstall

• Laat het programma installeren

• Zodra het programma klaar is met installeren, klikt u opNext

• Klik op Klik op Klik opClose

3. Stel uwJarvisBox

DeJarvisBoxLanceringen:

• Voer het volgende serveradres in:drive.jarviscloud.com drive.jarviscloud.com
  • Klik op Klik op Klik opNext

• Vul uw e-mailadres in(degene die u gebruikt om verbinding te maken met Jarvis)
  • Voer het wachtwoord inJarvisDrive voor JarvisDrive/JarvisBoxJarvisBox(Om te kopiëren van uwParameters> >EncartartartSecurity> >JarvisDrive / JarvisBox> >Show)
  • Klik op Klik op Klik opNext

2 opties: 2 opties:

[Optie 1] Bij tekort biedt het programma u de mogelijkheid om uw hele Drive te synchroniseren met de doos:

• Laten we checkenSynchroniseer alle inhoud vanaf de server
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden

[Optie 2] Als u wilt kiezen welke mappen u wilt synchroniseren:

• Klik op Klik op Klik opSelecteer de inhoud die u wilt synchroniseren

• Controleer de mappen die u niet lokaal wilt synchroniseren en vink de mappen uit die u niet lokaal wilt hebben
  • Klik op Klik op Klik opOk(het raam sluit)
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden

• Klik op Klik op Klik opAfwerking Afwerking Afwerking Afwerking Afwerking

4. Toegang tot uwJarvisBox

• Open de Verkenner Open de Verkenner
  • Klik op Computerin je favorieten
  • Voer uw schijf in (C:) in (C:)

• Klik op Klik op Klik opUsers(of Gebruikers als uw menu's in het Engels zijn)

• Klik op de naam van uw sessie (het draagt meestal uw naam)

• Klik op Klik op Klik opJarvisBoxto find your files

U heeft uw JarvisBox succesvol geïnstalleerd. U kunt een snelkoppeling makenNaar uw kantoorofin uw bibliotheek. .